erfarenheter från söndagsmiddag

Det finns en orsak till att folk i princip aldrig använder sina fondue-set.

Annonser

2 Responses to “erfarenheter från söndagsmiddag”


  1. 1 Jessica tisdag 16 juni, 2009 kl. 08:07

    …och huvudanledningen är brist på fantasi 🙂 Använd buljong, vin och kryddor så blir det inte brandfara och oljekladd överallt 🙂

  2. 2 samtidigt tisdag 16 juni, 2009 kl. 12:07

    Huvudanledningen är att man först delar upp maten i jättesmå bitar som man ska pilla fast på spett som man sen ska sitta och glo på en bra stund i en gryta.

    Allt medan folk en efter en faller ihop av svält…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s




samtidigt twittrar

senaste kommentarer

arkiv