öppet brev till mitt gym

Kära Life Health and Fitness

Vi vet ju båda två att vi inte har samma syn på träning. Jag menar… jag gillar ju att svettas och lida i löpspåren när det är kallt och regnar. Ni gillar grejer som trubadur-spinning. Jag motiveras av att det gör ont och tar i lite extra då. Ni sätter tomteluvor på instruktörerna och försöker motivera mig på det sättet. Jag trivs när jag har snor i ansiktet och blodsmak i munnen. Ni gillar paljetter på de där disco-passen.

Det är helt ok.

Det är också jättekul att ni arrangerar pass där barn ska lära sig dansa eller tar 500 spänn extra i månaden för att man ska få springa i grupp på löpbanden.

Det finns säkert de som uppskattar sådant.

Men kan ni inte sluta att skicka mail till mig!? Ni har inte någonsin haft något vettigt att säga. Dagens mail är dessutom helt obegripligt. Vad menar ni?

Om jag möter någon i en uppförsbacke i Skatås, ska jag då skrika ”Livet är som ett ständigt skiftande kalejdoskop: en liten förändring påverkar alla mönster” efter dem? Motiverar det dem? Finns det inte en viss risk att de tar mig för en galning och ringer polisen? Eller har forskningen visat på motsatsen?

Eller ska jag kanske motivera mig själv? Rabbla ”Livet handlar inte om att finna sig själv. Livet handlar om att skapa sig själv” som ett mantra när mjölksyran sätter in?

Nån får faktiskt förklara.

För övrigt gillar jag att ni citerar den för mig okända personen  Ordspråksboken. Han måste ha levt ett intressant liv med tanke på de kloka orden.

Mvh
Samtidigt

Annonser

0 Responses to “öppet brev till mitt gym”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
samtidigt twittrar

senaste kommentarer

arkiv